Špagety Carbonara

Špagety Carbonara
Write a review
Print
Ingredients
  1. 250g Špaget
  2. 100g Uzeného Tofu
  3. 1 Cibule
  4. 1 Stroužek Česneku
  5. 30g Alsanu
  6. 30g Hladké Mouky
  7. 500ml Ovesného Mléka
  8. 2 lžíce Lahůdkového Droždí
  9. 1 lžíce rozmixovaných Mandlí nebo Kešu
  10. 1 lžíce Sójovky
  11. Sůl, Pepř, Muškátový Oříšek, Citrónová Šťáva
  12. Petrželka
Parmezán
  1. 2 lžíce jemně mletých Mandlí
  2. 2 lžíce Lahůdkového Droždí
  3. Sůl
Instructions
  1. Špagety uvaříme podle návodu
  2. Cibuli nakrájíme na jemno, tofu nakrájíme na menší kostičky. Jak cibuli, tak i tofu orestujeme cca. 3 na dvou lžících oleje. Přidáme Alsan, necháme rozpustit. Zasypeme moukou, minutku micháme a poté po částech přimícháváme ovesné mléko. Za stálého míchání necháme zhoustnout. Dochutíme sójovkou, muškátovým oříškem, rozetřeným česnekem, citrónovou sťávou, rozmixovanými mandlemi nebo kešu, solí a pepřem. A nakonec vmícháme na jemno nakrájenou petželku.
  3. Těstoviny promícháme s carbonara omáčkou. Pokud chceme posypeme parmezánem, který jsme si připravili tak, že jsme buď v mixéru nebo v hmoždíři promicháli jemně sekané madle s lahůdkovým droždím a solí.
vegansky-koutek.cz http://www.vegansky-koutek.cz/
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.