Boršč

Boršč
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 lžíce Oleje
  2. 1 větší Cibule
  3. 2 stroužky Česneku
  4. 3 Červené Řepy (cca. 700-900g)
  5. 3 Mrkve
  6. 1 Špičaté zelí (cca. 500g)
  7. 1 Petržel
  8. 3 lžíce tmavého hustého Balsamica
  9. 2 lžíce Rajčatového Protlaku
  10. 1 1/2 l Zeleninovéo Vývaru
  11. 4 kuličky Černého Pepře
  12. 6 kuliček Nového Koření
  13. 3 Bobkové Listy
  14. Štáva z 1 Citrónu
  15. 1-2 lžíce Agávového Sirupu
  16. Sójový Jogurt (nemusí být)
  17. Sůl, Pepř
Instructions
  1. Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na tenké krátké proužky. Na červenu řepu si vezmeme pro jistotu jednorázové rukavice 😉
  2. Ve velkém hrnci rozehřejeme 3 lžíce oleje a na něm osmahneme (cca. 4-5 minut) zelí, mrkev a peržel. Přidáme červenou řepu, agávový sirup, rajčatový protlak a necháme zkaramelizovat. Vmícháme Balsamico a zeleninový vývar. Přisypeme pepř, nové koření a bobkový list. Vaříme 45 minut na mírném ohni
  3. Ke konci dochutíme citróném, solí a pepřem. Pokud se nám chce zkusíme vylovit kuličky černého pepře a nového koření a listy bobkového listu. Dáme na taliř a pokud chceme dáme navrh lžíce sójového jogurtu
  4. Nejlépe polévka chutná druhý den a i druhý den převezme zelenina veškerou červenou barvu červené řepy
vegansky-koutek.cz http://www.vegansky-koutek.cz/
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.