Zakysanka z Kešu

Zakysanka z Kešu
recept mám opět z www.kochtrotz.de Ten kdo nesnense sóju, bude unešený, opravdu výborná "zakysanka", která je v ruk cuk hotová 🙂 a dá se použít jako základ do různých pomazánek, omáček
Write a review
Print
Ingredients
  1. 130g kešu
  2. 130ml vody
  3. šťáva z půlky citrónu (nebo celého podle toho jak je velký)
  4. 1 lžíce jablečného octa
Instructions
  1. Kešu necháme namočené minimálně 3 hodiny ve vodě
  2. Vodu slijeme, kešu dáme se 130ml vody do mixéru a mixujeme na nejvyšší stupeň minimálně 4 minuty, poté přidáme štávu z citrónu a jablečný ocet a necháme ještě minutu mixovat
vegansky-koutek.cz http://www.vegansky-koutek.cz/
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply