Pofesen (tousty s povidly)

Pofesen (tousty s povidly)
Yields 8
Tento recept mám z kuchařky: Vegan kochen für alle (Björn Moschinski)
Write a review
Print
Ingredients
  1. 8 krajíců bílého toustového chleba
  2. Povidla
  3. 200ml sojového mléka (nebo jiného rostliného mléka)
  4. 100g hladké mouky
  5. olej na smažení
  6. moučkový cukr na pocukrování
Instructions
  1. Kůrky z toustového chleba odkrojíme
  2. Jeden plátek namažeme povidly a přiklopíme druhým plátkem. Diagonálně rozřízneme
  3. Rozpálíme pánev s olejem
  4. Do hlubokých talířů dáme mléko a mouku. Toustové trojhránky nejdříve namočíme do mléka a následně obalíme v mouce.
  5. Osmažíme z obou stran dokud nebudou zlatavé
  6. Necháme lehce zchladnout a pocukrujeme moučkovým cukrem
vegansky-koutek.cz http://www.vegansky-koutek.cz/
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Pofesen (tousty s povidly)”

  1. Petr napsal:

    Moc dobrý, mužů potvrdit 🙂

Leave a Reply